Patty Brard zorgt voor chaos in Utopia

Patty Brard is op bezoek geweest in Utopia om de bewoners op het hart te drukken niet zo veel ruzie te maken. Dat liep uit op... meer ruzie.

Patty Brard liet vorige week weten dat ze dolgraag eens in Utopia op bezoek wilde omdat de bewoners er volgens haar een zooitje van maken. Utopia-fan Patty kon het geruzie niet langer aanzien. De bewoners nodigden haar vervolgens van harte uit voor een goed gesprek.

Billy en Ruud

De diva sprak eerst de hele groep toe en hield vervolgens één op één gesprekken. Daarin raadde ze Ruud aan Billy te vertellen dat hij niet verliefd is op haar. Maar dat advies viel slecht in de groep. „Ik had het terrein nog niet verlaten of de bloedbonje brak uit. Ik ben met gierende banden in de Patmobile weggegaan.” Ze vond ook dat Andrea erg in de war is, maar dat kan geen verrassing heten.

Chalmydia

Patty deelde toepasselijke cadeautjes uit: een chlamydia-test voor Ruud en een vibrator voor Billy. De rest van de groep mocht shampoo en condooms verdelen. Omdat de bewoners nogal blut zijn riep Patty iedereen op geld uit te geven aan Utopia. De eerste euro's komen donderdag vast en zeker binnen, dan geeft Miss Montreal een benefietoptreden. De zangeres zingt ook de titelsong van Utopia.

Reageren