Bijzondere hereniging

Paul de Leeuw gaat weer langs bij Adele

16 november 2021 13:50 | amusement | Door Judith Regeling

© BNNVARA
Paul de Leeuw heeft in zijn programma Busje Komt Zo zijn allereerste internationale gast te pakken. De tv-maker is namelijk onlangs afgereisd naar Londen voor een warme hereniging met zangeres Adele.

Paul de Leeuw en Adele zijn duidelijk geen onbekende van elkaar. Adele was namelijk al in 2007 voor het eerst te gast in zijn programma Mooi! Weer de Leeuw. De zangeres was toen nog helemaal niet zo bekend als nu, maar dat kon Paul niets schelen. Hij voorspelde toen al dat er een rijke carrière op haar lag te wachten. En daar bleek uiteindelijk geen woord aan gelogen.

Adele

De laatste keer dat ze elkaar spraken was zes jaar geleden. Een goed moment voor een interview, vond Paul zelf. "In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien. En het ging goed", blikt hij alvast vooruit op het gesprek, dat op 25 november om 21:30 uur te zien is op NPO1. 

Hans Kesting

Pauls helpende hand Hans Kesting is ook afgereisd naar Londen om live de voice-over te doen. Maar volgens BNNVARA blijft het nog even een verrassing of hij Adele daadwerkelijk mocht ontmoeten. 

Meer over