Ontslag?

Paul de Leeuw en Astrid Joosten weg bij Op1

12 april 2021 16:17 | amusement | Door Irma Tomas

© Annemieke van der Togt - togtstrip fotografie
Ze waren de presentatoren die de meeste kritiek om hun oren kregen en blijkbaar trekken Paul de Leeuw en Astrid Joosten zich dat aan. Volgens het AD keren de presentatoren niet terug bij de talkshow Op1.

Al sinds de eerste aflevering van Op1 die Paul en Astrid presenteerden in november 2020, ging het los. Vooral Paul de Leeuw kreeg veel over zich heen. Hij zou niet geschikt zijn voor een actualiteitenprogramma, het zou veel te veel over hemzelf gaan en hij zou niet luisteren naar zijn gasten. En die kritiek was geheel terecht. 

Luchtig begin

Paul reageerde door uit te leggen dat hij en Astrid juist op de vrijdagavond waren neergezet voor een luchtig begin van het weekend. Bovendien zou hij serieuze gesprekken vooral aan Astrid over laten. 

Wie nam het besluit?

BNNVARA heeft nog niet gereageerd, maar het AD weet zeker dat de twee presentatoren het nu voor gezien houden. Of dat een eigen keuze is of dat BNNVARA heeft besloten dat het genoeg is geweest, is niet duidelijk. 

Eind juni zijn Paul de Leeuw en Astrid Joosten voor het laatst te zien bij Op1 en dan moet er weer een nieuw duo worden gevonden. 

Onlangs verdween ook Op1-presentatrice Talitha Muusse al van het toneel.

Meer over