Paul de Leeuw keert terug op zaterdagavond

De felbegeerde NPO 1-zaterdagavond is in 2017 weer in handen van Paul de Leeuw. De show gaat waarschijnlijk Wie steelt m’n show? heten.

Voor Wie steelt m’n show? gaat Paul het land in. Hij reist voor het programma van theater naar theater en verlaat dus zijn studio in Almere waar hij onder meer Pauls puberkookshow opneemt. “Iedereen die denkt of waarvan je denkt: die steelt de show, kom! Mag alles zijn… en je kunt me voor alles proberen in te zetten,” laat de presentator op Facebook weten.

Meedoen

Talentvolle deelnemers mogen het podium beklimmen en de zaal bepaalt wie Pauls show steelt, dat is het concept. Iedereen die wil meedoen kan mailen naar info@bopper.nl met als onderwerp Wie steelt m’n show?.

Kun je het al zien?

Paul is nu nog te zien in het kinderprogramma Pauls puberkookshow dat dit jaar op zaterdag te zien is. Zijn laatste tv-show voor volwassenen luidde Kun je het al zien? en werd uitgezonden op de late zondagavond. Dat programma scoorde vorig jaar september dermate slecht dat het niet terugkwam in het nieuwe seizoen. 

Ik hou van Holland

Met de komst van Ik hou van Holland stopte Paul met de zaterdagavond, omdat hij niet opgewassen was tegen het succes van RTL 4. Nu ziet de presentator het dus weer rooskleurig in en keert hij terug op de meest felbegeerde tv-avond. 

Reageren