Paul de Leeuw maakt kookprogramma door reacties Twitter

9 januari 2015 09:36 | amusement | Door Televizier

Paul de Leeuw staat vanaf 10 januari elke zaterdagavond in de keuken met lastige pubers. De presentator kwam op dit idee door de leuke reacties die hij op Twitter krijgt.

Paul de Leeuw toont zijn kookkunsten regelmatig op de sociale media. "Dan plaats ik kookfoto's op Twitter en krijg ik allerlei leuke reacties. De mensen vinden het toch leuk als ik een beetje dommig sta te koken", vertelt De Leeuw. De presentator vindt het daarom tijd om er een tv-programma van te maken.

Pauls Puber Kookshow

In Pauls Puber Kookshow, zoals het programma heet, wordt er gekookt én gesproken over alles wat jongeren bezighoudt. De presentator spreekt niet alleen met lievertjes, de temperatuur zal daarom soms hoog oplopen in de keuken!

Amusement

Het programa zit volgens Paul de Leeuw vol met amusement, ‘’maar ik hoop wel dat je er een beetje van opsteekt", vertelt hij aan RTL Boulevard. "Als er ook maar tien mensen zullen zeggen dat ze enthousiast zijn geraakt, dan ben ik al tevreden."

Paul de Leeuw 

Paul de Leeuw schrok tijdens de opnames erg van de kennis van de jongeren. "Dan vraag je aan een puber waar aardappels vandaan komen; geven ze als antwoord dat ze uit supermarkten komen."

Paul de Leeuw presenteerde eerder ook De Nationale Eettest.

Meer over