“Ik heb ‘het’ gezien”

Paul de Leeuw naakt in bed bij Irene Moors

20 april 2018 11:10 | amusement | Door Televizier

© ANP Kippa
Paul de Leeuw is in het tv-programma Naar bed met Irene naakt in bed gaan liggen. Dat vertelt Irene Moors bij RTL late night. “Ik was even vergeten dat hij gezegd had: ‘Ik draag niets in bed.’”

In een fragment van de show is te zien hoe Paul de Leeuw zijn broek en shirt uittrekt, en vervolgens onder het dekbed de rest van zijn kleren. “Hij had alles uit. Ik keek ook echt en ik heb ‘het’ gezien,” zegt Irene Moors, die tijdens de uitzending de actie duidelijk niet aan zag komen. “Ik heb geen tekst meer jongens,” bracht ze verbaasd uit. “Ik wens je een hele fijne aflevering toe,” grapte Paul vervolgens.


Deal

Irene wist Paul op één manier te strikken voor Naar bed met Irene. “Ik was bij Paul in De Kwis,” vertelt Irene. “Hij zei: ‘Leuk programma, maar je moet het helemaal in bed doen.’ Toen vroeg ik aan hem: oké, als ik dat ga doen, kom je dan? Hij zei: ‘Ja, dan kom ik.’ Ik zei: ‘Dat is een deal.’ En hij hield zich eraan.”

Gekke dingen

Achteraf heeft de presentatrice genoten van de opnames, inclusief het schockende moment. “Paul is een prachtige gast en hij doet gekke dingen.” Moeilijker voor haar was om de excentrieke presentator zelf te verrassen. “Hoe verras je een tv-icoon dat al zoveel heeft gedaan? Maar ik moet je zeggen, het is gewoon gelukt.”

Lees ook: Dit zijn de gasten van het nieuwe seizoen Naar Bed Met Irene.

Meer over