Dankzij de Leco look

Paul de Leeuw ondergaat transformatie bij RTL

Paul de Leeuw is begonnen aan de opnames van Holland's got talent maar dat vergt wel een kleine aanpassing voor het nieuwbakken jurylid van de RTL-talentenjacht.

Op Instagram houdt Paul zijn fans op de hoogte van de eerste draaidagen. De sfeer is opperbest, zo blijkt. Maar De Leeuw kan het niet laten een tikkie de draak te steken met zijn mede-juryleden.

Angela in de make-up

Zo dankt zijn collega Angela Groothuizen haar karakteristieke looks aan Leco van Zadelhoff. De sterrenstylist deelde op z'n eigen Instagram dit weekend een onthullende voor-en-na foto van Angela. Er voltrekt zich een ware transformatie voordat Groothuizen in de jurystoel ploft.

Metamorfose

Door dit make-up mirakel kreeg Paul zelf de behoefte om de fameuze Leco-look op z'n snoet los te laten. Via Instagramstories geeft hij al een lichte voorzet hoe hij uit de metamorfose zou komen.Of 't een verbetering is blijft de vraag, maar het is wel degelijk een heel ander gezicht. 

44434313_2003401363293498_3670425720552685568_n

Uiteraard is het bonte figuur op rechts niet Paul, maar Fizbo, het clownsfiguur van Cam (Eric Stonestreet) in de comedyserie Modern family.

Meer over:

Reageren