Paul de Leeuw vindt dat NPO Ranking the Stars moet koesteren

22 juli 2016 14:00 | amusement | Door Televizier

© Roy Beusker Fotografie/BNN

Presentator Paul de Leeuw is van mening dat Ranking The Stars niet van de buis moet verdwijnen. Dat vertelt hij in de VARAgids. Volgens Paul is zijn programma juist interessant voor de NPO vanwege het jonge publiek. 

Paul de Leeuw denkt dat het NPO 3-programma zeer waardevol kan zijn voor de publieke omroep, simpelweg omdat de lastige jongerendoelgroep met regelmaat naar Ranking The Stars kijkt. 

Verdwijnen

Toch is het allerminst zeker dat het programma op de buis blijft, mocht er geen plaats meer zijn voor zulke programma's bij de NPO. Zonde, vindt Paul. “Dit programma trekt een zeer jong publiek en dat zou ik als NPO koesteren, maar mocht de politiek beslissen dat dit soort amusement moet verdwijnen dan leg ik me daarbij neer.

Dekker

Staatssecretaris Sander Dekker (Media) vindt programma's als Ranking The Stars niet thuishoren bij de NPO. Voor De Leeuw is het programma juist een enorme uitlaatklep. Ja, en ik ga je een geheimpje vertellen: het is een kers op mijn werktaart. Na een jaar hard werken, mag ik lekker een beetje dollen met sterren.”

Succesvol

Ranking The Stars is al jaren een vaste waarde bij de NPO. Sinds 2006 zijn er twaalf seizoenen van op de buis gebracht. Ook zijn er verschillende bijzondere afleveringen geweest, zoals kerstuitzendingen of nieuwjaarsspecials. 

Meer over