Paul de Leeuw werkt samen met Tim den Besten in nieuwe zondagshow

12 augustus 2015 10:44 | amusement | Door Televizier

© VARA - E.V.A. Media BV (foto Paul) / Merlijn Doomernik - VPRO (foto Tim)

In het nieuwe Zondag Of Zo'n Dag gaat Paul de Leeuw weer aan de slag met Tim den Besten. Ook Nynke de Jong en Ajouad El Miloudi zijn 'opiniemakers' in de show.

Op zondag 13 september keert Paul de Leeuw terug met een eigen show op NPO 1. Nu eens niet op de zaterdagavond primetime, maar op de late zondagavond. Het nieuwe programma krijgt de titel Zondag Of Zo'n Dag.

Tim den Besten

In de show bespreekt Paul met zijn gasten bijzondere momenten uit het weekend: zowel nieuwsfeiten als persoonlijke gebeurtenissen. De eerste drie momenten worden steeds aangeleverd door drie opiniemakers: journaliste Nynke de Jong, KRO-presentator Ajouad El Miloudi en VPRO-programmamaker Tim den Besten. Ajouad en Tim werkten eerder met Paul in Ranking The Stars.

Noord-Koreaans

Daarna mag het publiek momenten inbrengen, die eerdere nieuwtjes kunnen laten sneuvelen. Uiteindelijk ontstaat er dan een top-3 met de belangrijkste momenten van het weekend. Tussen het opstellen van deze top-3 door ontvangt Paul artiesten en andere gasten en behandelt hij rubrieken als 'babyblunders', 'NPO' (Noord-Koreaanse Publieke Omroep) en 'Je komt van de boot en dan?' (over succesvolle medelanders).

Lees ook:
Paul de Leeuw krijgt nieuwe late-night-show op zondagavond NPO 1

Meer over