Maar helaas

Paul de Leeuw wilde door met Ranking the Stars

3 juli 2021 10:50 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Screenshot RTL 5
Paul de Leeuw had het programma Ranking the Stars graag nog langer gedaan. Dat heeft zijn zegsman laten weten naar aanleiding van het nieuws van vrijdag dat Eddy Zoëy het stokje van hem overneemt.

De Leeuw nam de presentatie van Ranking the Stars vijftien jaar lang voor zijn rekening en daar komt nu dus een eind aan. Volgens zijn woordvoerder weet Paul dat "het soms zo werkt in Hilversum, it's all in the game", tekende RTL Boulevard op.

Veel succes voor Eddy

De Leeuw reageerde via de woordvoerder natuurlijk wel sportief op het nieuws. "Paul wenst Eddy veel plezier en succes met het programma", is de verklaring.

Eerder liet Zoëy al weten dat hij erg veel zin heeft in de klus, maar het ook spannend te vinden. "Het voelt een beetje als een penalty nemen in een EK-wedstrijd", zei hij vrijdag bij RTL Boulevard. "En als ik 'm mis, zien we daarna wel weer. Ik kan niet veel anders dan mezelf zijn, ik ben nu eenmaal niet Paul de Leeuw. De enige overeenkomst is dat ik ook kaal ben."

Eddy heet in het echt Frederik Morsink. Hij presenteerde al veel programma's - onder meer Take me out en Nu we er toch zijn - en had bovendien ook een muzikale carrière. Hij scoorde zelfs een hit met het nummer 'Bijna'.

Meer over