Paul definitief niet terug naar Utopia

Aannemer Paul komt niet terug in Utopia. De man die de hele Utopiaanse boel in z'n eentje in elkaar timmerde is zieker dan gedacht.

Paul was twee weken met ziekteverlof omdat hij zo'n last had van zijn blaas. De artsen hebben nu vastgesteld dat de blonde aannemer een blaasverlamming heeft en dat gaat niet over. Paul is voor altijd veroordeeld tot een katheter om te kunnen plassen.

Geen mogelijkheid

Recentelijk kwam de Noordwijker weer op de Eerste Hulp terecht toen er allemaal bloed uit zijn katheter kwam. Volgens zijn Utopia-vriend Hakim is een terugkeer uitgesloten: „Hij kan met geen mogelijkheid meer terug naar Utopia. Hoe erg hij dat ook vindt.”

Handig

Paul hoorde bij de originele bewoners van Utopia. Hij was zo handig dat hij helemaal alleen de kale loods verbouwde tot een huis met douche, toilet en bedden. De aannemer haalde af en toe het bloed onder de nagels van de andere bewoners vandaan omdat hij nogal een baasje was, maar de andere bewoners zullen zijn twee rechterhanden waarschijnlijk wel gaan missen. Alhoewel ze dat zelf nog niet helemaal in de gaten hebben.

Ondertussen plannen de dames van Utopia een bloot-special voor Playboy, waar Rienk boos over is en waarvoor Andrea dan weer niet uit de kleren mag.

Reageren