NPO 3

Paul Haenen en DWDD presenteren Troost TV op de late avond

17 maart 2020 19:50 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot DWDD
Paul Haenen kwam op het lumineuze idee om de nieuwe tv-zender Corona Troost TV te beginnen. DWDD helpt mee, dus iedere avond vanaf 22.45 uur op NPO 3 kunnen we kijken naar leuke televisie uit de oude doos. Te beginnen met dinsdagavond. Met een herhaling van Love Letters

Paul Haenen was op kleine schaal online al begonnen met zijn tv-zender om troost en steun te bieden in bange tijden en vroeg Matthijs van Nieuwkerk of hij er niet voor voelde om mee te doen. Dat vond Matthijs een geweldig idee, daarom begint Troost TV op NPO 3 op het tijdstip waarop normaal gesproken de herhaling van DWDD zou beginnen. 

McEnroe

Op Troost TV is alles mogelijk wat betreft herhalingen, een vijfsetter tussen Björn Borg en John McEnroe, een optreden van de Franse zanger Gilber Bécaud zoals Matthijs van Nieuwkerk voorstelde of een herhaling van Villa Felderhof met Herman Brood en Majoor Bosshardt zoals andere gast Humberto Tan bedacht.

Love Letters

Tafeldame Roos Moggré vond dat Love Letters, de oude trouwshow van Linda de Mol, troost biedt. En daarom beginnen we daar vanavond mee om 22.45 uur. Linda de Mol werd live in de uitzending om toestemming gevraagd en zij raadde de aflevering aan waarin voor het eerst twee mannen trouwden. 

Meer over