Paul McCartney weigert coach te worden in The Voice UK

De Britse makers van The Voice wilden de legendarische Paul McCartney strikken als nieuwe coach. Maar de oud-Beatle slaat het aanbod af.

Na vijf reeksen bij de BBC verkast The Voice UK komend seizoen naar de commerciële concurrent ITV. Coaches Ricky Wilson en Paloma Faith verhuizen in ieder geval niet mee, dus ITV is dringend op zoek naar nieuwe artiesten voor in de draaiende stoelen.

Robbie Williams

Paul McCartney stond bovenaan het verlanglijstje van ITV, maar website NME meldt dat de zanger heeft geweigerd. Ook Robbie Williams en Jennifer Hudson zouden zijn benaderd.

will.i.am

Van coaches will.i.am en Boy George is nog niet bekend of zij terugkeren in The Voice UK. will.i.am, de enige coach van het eerste uur, zou hebben geëist dat de rest van de originele line-up dan ook weer van de partij is. Naast de rapper bestond het coachteam van de eerste serie uit zanger Sir Tom Jones, zangeres Jessie J en The Script-voorman Danny O'Donoghue.

Tom Jones

Sir Tom Jones werd in 2015 met veel tamtam aan de kant gezet door de BBC. Pas op het laatste moment hoorde hij dat hij zou worden gedumpt in seizoen 5. ITV zou een terugkeer van de zanger wel zien zitten.

 

Reageren