Vervanging

Paul Rabbering duikt in ontstane gat bij NPO Radio 2

24 januari 2024 21:00 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP

NPO Radio 2 heeft het gat dat Wouter van der Goes achterlaat op de zender alweer ingevuld. Bij de radiozender zit Paul Rabbering de komende week achter de microfoon in plaats van Van der Goes, die naar Radio Veronica vertrekt.

"Paul neemt deze week de uren waar. We hopen binnenkort meer te kunnen melden", laat een woordvoerder van KRO-NCRV weten. Het meer melden slaat in deze dan op een definitieve oplossing op de zender. Rabbering is voorlopig tussen 18.00 en 20.00 uur te zender op NPO Radio 2.

Gat

Naast Van der Goes vertrekt ook Frank van 't Hof naar Radio Veronica. Op zijn positie nam Evert Duipmans woensdagavond zitting rond de klok van 20.00 uur. Of Rabbering en Duipmans ook komende vrijdag samen te horen zijn, op de plek die Van der Goes en Van 't Hof samen achterlaten door hun gezamenlijke vertrek, is nog niet bekend.

Gerard Ekdom

Het vertrek van Van der Goes en Van 't Hof naar Radio Veronica werd dinsdag wereldkundig. Hun startdatum is nog niet bekend. Bij Gerard Ekdom is de situatie anders. Hij maakt de overstap van Radio 10, waar hij al vijf jaar de ochtendshow maakt, en is nog tot 31 juli te horen bij Radio 10. Daarna begint zijn avontuur bij Radio Veronica.

Meer over