Penny en Johnny in Max-gepensioneerdenshow

19 Oktober 2016 13:52 | amusement | Door Televizier

© MAX

Penny de Jager en Johnny Rep zijn twee van de oudere BN'ers die in het programma Gouden Jaren: Indonesië uitzoeken of ze op hun oude dag beter af zijn in Azië dan in Nederland.

Omroep Max heeft bekend gemaakt welke oudere BN'ers allemaal hun heil gaan zoeken in Indonesië voor het real life-programma Gouden Jaren: Indonesië, dat gebaseerd is op de Britse bioscoopfilm The Best Exotic Marigold Hotel, waarin een stel gepensioneerde Britten (onder wie actrices Judi Dench en Maggie Smith) hun intrek in een Indiase villa neemt.

Ben Cramer

Behalve voormalig voetballer Johnny en voormalig Toppop-danseres Penny nemen ook zanger Ben Cramer, Carry Tefsen, componist Laurens van Rooyen, ex-Journaallezeres Noraly Beyer, presentatrice en voormalig kroepoekje Sandra Reemer en actrice Willeke van Ammelrooy het vliegtuig naar Indonesië.

Yogyakarta

De acht wonen tijdelijk in Yogyakarta en onderzoeken terplekke of Indonesië een geschikte plek is voor Nederlandse ouderen. Ze kijken hoe hun leeftijdsgenoten leven, wonen en werken en proberen het authentieke Indonesië te beleven.

Meer over