Kleine vier ton

Peter Gillis wil van zijn peperdure camper af

18 augustus 2021 11:59 | amusement | Door Jef Willemsen

© PureLuxe
Peter Gillis is grillig. Het derde seizoen van Massa is kassa ging grotendeels over de aanschaf van een reusachtige camper, maar de schatrijke realityster heeft zijn wielenwagen alweer in de verkoop gezet.

Website PureLuxe.nl meldt dat de Morelo Palace 90 M, zoals de camper officieel heet, in de verkoop staat. Vraagprijs: 389.0000 euro.

Hatseflatshut

De camper is negen meter lang, heeft een tweepersoonsbed, een echte wc- en badkamer, loungebanken en een volledig uitgeruste keuken met oven, bakplaat en afwasmachine. De Hatseflatshut, zoals de Gillesjes de camper hebben gedoopt, is geheel custom made met een panorma-dakvenster en meer technische snufjes dan menig vliegdekschip. Het occasionnetje heeft ook niet veel geleden: er staan slechts 5000 kilometer op de teller. 

Groot rijbewijs

Het is de vraag waarom Peter en Nicol al na een half jaar klaar zijn met hun luxe speeltje. Het paar was helemaal in de wolken toen de deal gesloten werd aan het begin van de derde reeks Massa is kassa. Peter was zelfs niet te beroerd zijn groot rijbewijs te halen om het bakbeest te kunnen besturen. Maar de liefde lijkt nu toch al over.

Meer over