Peter Jan Rens en Virginia uit elkaar

30 november 2015 16:16 | amusement | Door Televizier

© RTL

Het is over en uit tussen Peter Jan Rens (65) en Viriginia van Eck (22). Virginia bracht het schokkende nieuws zelf naar buiten. De twee hadden sinds vier jaar een relatie. 

Aan Shownieuws vertelt Virginia dat ze er genoeg van heeft 'om alle problemen aan te horen' Ze wil niet meer 'vechten' voor haar 'eigen eerlijkheid' en ziet uit naar een leven 'in rust met haar kinderen'. Wat dat allemaal ook moge betekenen. Virginia vertelt in het interview verder dat ze veel last heeft gehad van alle negatieve publiciteit over haar en Peter Jan. „Ik ben tot op het bot geraakt door alle leugens in de media.” 

De stekker eruit

En met al vond Virginia het de hoogste tijd om naar eigen zeggen 'de stekker eruit te trekken'. Maar de breuk betekent niet dat zij en Peter Jan elkaar nooit meer zullen zien en een verzoening sluit ze niet uit. „We blijven vrienden en doen het beste voor Djelisa. Misschien komt het goed, de tijd zal het leren.”

Geldproblemen

Peter Jan Rens en Virginia hebben een nogal tumultueuze relatie. Ze worden voortdurend geplaagd door geldproblemen en moesten herhaaldelijk hun huis uit. Vorig jaar zou het stel ook al uit elkaar zijn, maar dat bleek later een loos bericht. Het stel kreeg in juni vorig jaar een dochtertje, Delisa. 

Reactie Peter Jan Rens

Inmiddels heeft Peter Jan voor het eerst gereageerde op het einde van zijn relatie. Hij had het niet zien aankomen en schrijft dan ook het volgende op Facebook: "Verbijsterd en met pijn in mijn hart over alles wat er gebeurd is, moet en zal ik er voor zorgen dat Djelisa hier niet onder lijdt."

Meer over