"Peter Jan Rens zadelt huisbaas op met berg schulden"

Peter Jan Rens en zijn vriendin Virginia zouden moedwillige wanbetalers zijn. Althans, dat beweert de eigenaar van het vakantiehuisje waar het stel woonde aan RTL Boulevard. 

Volgens huisbaas Hans Boerman stapelen de rekeningen zich op, hij wordt bedolven onder de aanmaningen en belastingsbrieven. "Van Neckermann tot T-Mobile, iedereen heeft nog geld van ze te goed." 

Valse namen

Overigens zijn de facturen niet allemaal op naam van Peter Jan en zijn vriendin Virginia van Eck, het stel zou ook spullen en diensten op valse namen hebben besteld. Enkele maanden geleden verlieten ze de vakantiewoning, maar de locatie bleef als postadres actief, waardoor Boerman opgescheept raakte met de schuldenberg en aan de bel trok.

"Peter Jan Rens slachtoffer identiteitsfraude"

In een reactie aan RTL Boulevard laat Virginia weten dat de vork heel anders in de steel zit. Peter Jan zou namelijk het slachtoffer zijn van identiteitsfraude.

"Peter Jan's naam wordt misbruikt door iemand. Gisteren zijn er nog honderd pizza's voor hem bezorgd. Het is heel vervelend. Vooral omdat we net een kleine hebben", aldus Van Eck die enkele weken geleden dochtertje Djelisa Annieta op de wereld zette. 

Daarnaast verklaarde Virginia dat ze hun nieuwe adres heus wel hadden doorgegeven, maar dat Boerman weigert de brieven door te sturen. De kersverse ouders hebben inmiddels aangifte gedaan tegen hun oude huisbaas. Sowieso botert het niet zo tussen hen, afgelopen april spande Boerman een zaak tegen Rens aan omdat hij meubels zou hebben gestolen.

Reageren