Clash

Peter R. de Vies maakt opnieuw ruzie met Jensen

23 januari 2019 09:37 | amusement | Door Televizier

© RTL
Onlangs was Geert Wilders te gast bij Jensen. Peter R. de Vries keek mee en stuurde zijn oordeel de wereld in: hij vond het interview slecht. Dinsdagavond was Peter R. te gast om zijn zegje te doen. En dat hebben de mannen geweten.

Peter R. de Vries nam geen blad voor de mond in zijn interview. Hij viel Jensen aan op zijn argumentatie en het gebrek aan kritiek in zijn interview. "Slecht geïnformeerd ook. Ik had op een gegeven moment een beetje een idee dat ik naar een klucht zat te kijken van de dikke en de dunne, waarbij jij de onnozele Oliver Hardy was met een publiek dat álles leuk vindt en óveral om lacht."

Humorloos

Ook Jensen stond zijn mannetje en deelde de ene na de andere sneer uit. "Ik vind het gewoon heel interessant hoe zure, humorloze mensen naar zo’n interview kijken", legt hij uit over zijn uitnodiging. Peter noemt Jensen tendentieus en oneerlijk, Jensen noemt Peter "iemand die voor tonnen per jaar een beetje te blaffen vanaf de zijkant".

Kritiek

Het ging werkelijk van kwaad tot erger. Gelukkig gingen de mannen vredig uit elkaar. De Vries: "Ik vind het sterk dat je het aandurft om je te laten bekritiseren over de wijze waarop je dat interview hebt gedaan.” Daar kon Jensen zich wel in vinden. 

Benieuwd? Je kunt de aflevering terugkijken:

Meer over