Peter van der Vorst heeft geen tijd voor RTL Live

6 juli 2016 11:29 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Presentator Peter van der Vorst heeft geen tijd voor de nieuwe vijf-uurshow RTL Live. Dat vertelt hij in gesprek met Radio 538. De presentator heeft wel met RTL gesproken over het programma, maar het past niet in zijn volle agenda.

Vorige week werd bekend dat RTL Live terugkeert op de Nederlandse televisie. Angela Groothuizen is een van de presentatoren en volgens Shownieuws wordt Van der Vorst haar co-host. “Weet je? Ik zou zo’n programma wel heel leuk vinden, maar dat betekent niet dat ik het ga doen. Mijn najaar zit al stampvol andere programma’s, dus dat is lastig te combineren.“

Dagelijkse televisie

Ondanks de volle agenda, schuift de RTL Boulevard-man zijn interesse voor het programma niet onder stoelen of banken. Er hebben ook gesprekken plaatsgevonden tussen Van der Vorst en RTL. “Ja, ik heb er wel over gesproken, absoluut. Zoals het er nu naar uitziet, heb ik er geen tijd voor. Daar heeft het mee te maken.”

RTL Late Night

Deze zomer vervangt de presentator vaste waarde Humberto Tan aan de tafel van RTL Late Night. Dagelijkse televisie is dus niet nieuw voor Van der Vorst. "Dagelijkse tv is heel leuk om te maken en te presenteren, maar op dit moment heb ik er serieus geen tijd voor.

Meer over