Peter van der Vorst in problemen door Irma

Peter van der Vorst was in Miami voor een bezoek aan Gloria Estefan, maar orkaan Irma gooide roet in het eten, zo vertelt de presentator in zijn column in Televizier.

Peter was Miami om opnamen te maken voor Van der Vorst ziet sterren. Maar toen hij arriveerde bij het huis van Gloria en haar echtgenoot Emilio had het wereldberoemde stel het druk met belangrijker zaken. „Ze moeten hun waardevolle spullen in veiligheid te brengen”, schrijft Peter. „En dat zijn er nogal wat. De boten moeten uit het water gehaald worden, alle peperdure kunstwerken en 28 (!) Grammy Awards moeten naar een hogere verdieping gebracht worden.”

Evacuatie

Tussen de bedrijven door neemt het echtpaar Estefan alle tijd voor de cameraploeg van Van der Vorst ziet sterren, maar terug in het hotel begin ook Peter van der Vorst de dreiging van orkaan Irma in volle hevigheid te voelen. „Buiten dondert het en zojuist waarschuwde de receptionist ons dat iedereen in Miami Beach voor morgenochtend 9.00 verplicht geĆ«vacueerd moet worden.” De columnist eindigt met de dreigende woorden 'Hopelijk tot volgende week'. We duimen voor Peter.

Meer Televizier-columns van Peter van der Vorst

Meer over:

Reageren