Peter van der Vorst is koning in het strikken van sterren

Peter van der Vorst weet als geen ander hoe hij de populairste BN’ers moet strikken voor zijn talkshow Van der Vorst ziet sterren. “Verrassend genoeg is het lijstje telkens weer snel gevuld”, zegt hij.

Peter van der Vorst scoort miljoenen kijkers met zijn RTL-programma Van der Vorst ziet sterren. Dat heeft niet alleen met zijn interviewkwaliteiten te maken, ook de gasten spelen een grote rol. In tegenstelling tot veel andere programma’s krijgt de presentator het vrijwel iedere aflevering voor elkaar om een spraakmakende gast in zijn show te hebben.

Voorwaarden

Wanneer Peter met zijn team een gast kiest, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. “Bij het kiezen van de gasten hanteren we enkele voorwaarden. De persoon moet op dit moment in de belangstelling staan, bereid zijn ons thuis te ontvangen en een verhaal te vertellen hebben”, vertelt de presentator in Avrobode.

BN’ers

De laatste drie jaar verscheen er geen enkele buitenlandse ster meer in Van der Vorst ziet sterren. Niet omdat hij ze niet meer kan strikken, ze voldoen simpelweg niet aan zijn strenge voorwaarden. “Bij de Nederlandse gasten mogen we thuis filmen en kunnen we mensen uit hun directe omgeving te spreken krijgen. Bij buitenlandse sterren mag je blij zijn als je tien minuten van hun tijd krijgt.”

Meer over:

Reageren