Behind the scenes

Podcast Flikken Maastricht

13 januari 2022 17:21 | amusement | Door Merlin Everts

© AVROTROS
Fans die geen genoeg kunnen krijgen van Flikken Maastricht kunnen binnenkort hun hart ophalen in de podcast Flikken de Podcast.

In Flikken de Podcast worden zaken besproken als hoe het is om een lijk in de serie te spelen, meer info over stunts, hoe de wapens werken en geheimen van achter de schermen. In elke aflevering wordt een bepaald thema besproken. De podcast zal in totaal tien afleveringen krijgen.

Flikken Maastricht

Ben Prins is de host van Flikken de Podcast en zal de luisteraar achter de schermen meenemen bij de misdaadserie. In een verklaring laat AVROTROS weten: “We gaan op zoek naar de gekste momenten, meest bijzondere stunts en opvallendste verhaallijnen in 16 seizoenen. De cast en crew van Flikken Maastricht beantwoorden alle brandende vragen en geven je een sneak peek bij het maken van de serie.”

Fans

Fans van de show kunnen vanaf nu vragen insturen over de eerstkomende aflevering. Zij kunnen dit doen door het vragenformulier op de AVROTROS-website. Vanaf 18 februari is de podcast Flikken de Podcast te beluisteren via alle podcastplatforms.

Meer over