Populair takkenbehang Help Mijn Man is Klusser niet te koop

Televizier.nl werd de afgelopen dagen overspoeld door vragen over het takkenbehang in Help Mijn Man Is Klusser. Iedereen wilde het hebben. 

In de aflevering van 17 maart maakte het klusteam van John Williams een badkamer op de geitenboerderij van Barend en Doetie zodat Doetie eindelijk behoorlijk kon douchen. Het behang dat in de badkamer werd gebruikt wekte de interesse van behoorlijk wat bezoekers van Televizier.nl. 

Verliefd

Van Rowena bijvoorbeeld: 'Heb net internet al afgezocht maar kan niks vinden wat lijkt op het behang uit de aflevering.' Zou graag willen weten waar je die aan kan komen!' En van Carreen: 'Ook ik zoek al zeker 2 uur lang naar dat behang. Ben er helemaal verliefd op!!! Vertel ons..  Waar komt dat vandaan.' En ook Sjakie is ondersteboven van de muurbedekking: 'Duurt het nog lang voordat iedereen een antwoord krijg?.....ik wil ook dit behang!......ben uur bezig geweest met zoeken....nergens te vinden'

Custom Made

Televizier is de beroerdste niet en begon een uitputtende zoektocht naar verkooppunten van de gewilde muurdecoratie. Helaas had RTL woordvoerder Marthijn Tabak teleurstellend nieuws: „Het behang is custom made... Er is een stockfoto afgedrukt op behang. Dus helaas niet ergens te koop!”

Sorry mensen, dit behang wordt 'm niet. Gelukkig hebben we de foto nog. 

Afbeelding

Reageren