Prem Radhakishun maakt slechtste programma ooit op Radio 1

25 januari 2016 11:29 | amusement | Door Televizier

Prem Radhakishun wil met zijn PowNed-programma Zwarte Prietpraat het slechtste radioprogramma ooit maken. Hij wil hiermee protesteren tegen de zakkenvullers van de NPO. 

Prem Radhakishun had afgelopen nacht zijn eerste uitzending van Zwarte Prietpraat en hij stak zijn missie niet onder stoelen of banken. „Ik krijg 1375 euro voor twee uren uit mijn nek kletsen. Zo doen we dat bij PowNed. Mijn missie is de zakkenvullers van belastinggeld en dit rotte systeem op te blazen.” Het doel van Prem is de luistercijfers naar 0 te krijgen. 

Conflict

De presentator stapte in 2012 op bij Radio 1 na een hoogoplopend conflict met de NTR en zo te zien is zijn comeback een soort wraak. Prem vindt dat de radiomakers alleen maar de hele dag vergaderen om zich vervolgens geen moer aan te trekken van de luisteraar en is van plan zich ook zo te gedragen. PowNed-baas Dominique Weesie belde tijdens het eerste uur en liet weten dat hij het niveau zeer slecht vond. 

Jan Roos

Prem Radhakishun heeft de radiozendtijd van Erik de Vlieger overgenomen en die belde ook al in om te laten horen dat hij de werkwijze van Prem afschuwelijk vindt. Voor Erik de Vlieger was ex-PowNed-werknemer Jan Roos op dat tijdstip te horen met het programma Echte Mannen. En ook hij is boos.  

Meer over