Rapper Dio doet mee aan Expeditie Robinson

Dio is de tiende kandidaat van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Dat meldde de rapper zelf op zijn Twitter-account. Dio is bekend van verschillende nummers, waaronder We Zijn Hier en Tijdmachine.

Dio is al jarenlang een van de meest bekende rappers van Nederland. Op Twitter reageerde hij vol trots over zijn deelname aan Expeditie RobinsonIk hoef het niet langer meer voor me te houden… Ik doe mee aan Expeditie Robinson!“, aldus de rapper.

(tekst gaat door onder de foto)

Tiende kandidaat

Met de bekendmaking van Dio, zijn nu tien Expeditie Robinson deelnemers bekend. Eerder deze week onthulde Shownieuws dat windsurfer Jalou Langeree en Shownieuws-deskundige Koos van Plateringen meedoen aan de survivalshow. 

Veelzijdige groep

De groep BN'ers die meedoet aan Expeditie Robinson is een veelzijdige groep. Zo bestaat de groep uit acteur Bartho Braat, oud-wielrenner Thomas Dekker, actrice Elle van Rijn en verslaggever Lex Uiting. Ook RTL Boulevard-deskundige Anna Nooshin, model Chloé Leenheer en ‘Miss Nederland’ Jessie Jazz Vuijks reizen af naar het eiland. 

Expeditie Robinson start donderdag 8 september en is te zien bij RTL 5. 

Reageren