Rapport voor mijn Ouders gaat internationaal

Het KRO-programma Rapport voor mijn Ouders gaat de grens over: het programma is naar verluidt aan verschillende landen verkocht.

Endemol Nederland, dat achter het format van Rapport voor mijn Ouders zit, heeft volgens vakblad C21Media het programma-idee Grading Mom and Dad al aan verschillende landen verkocht. Welke landen dit precies zijn wordt nog even in het midden gehouden.

Mipcom

Naar verwachting gaat het programma in nog meer landen verschijnen, komende maand wordt het format namelijk gepresenteerd op Mipcom. Dit is een beurs die jaarlijks wordt georganiseerd in Cannes, waar onder andere in tv-formats wordt gehandeld.

Rapport voor mijn Ouders

In Rapport voor mijn Ouders geven kinderen van 8 tot 12 cijfers aan hun vader en moeder. 'Meester' Rob Kamphues zoekt de kinderen thuis op en bespreekt de cijfers met de ouders in de studio.

In Nederland was het KRO-programma een redelijk kijkcijfersucces. Er keken wekelijks tussen de 700.000 en 1.500.000 kijkers. Inmiddels is het tweede seizoen van Rapport voor mijn Ouders in de maak.

Reageren