Actiehelden

Raymond van Barneveld toont collectie in Verzamelkoorts

3 april 2019 15:13 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Raymond van Barneveld is een van de gasten in het derde seizoen van Verzamelkoorts. De darter toont in een aflevering zijn verzameling poppen van actiehelden aan presentatrice Kim-Lian van der Meij.

Van Barneveld geeft in het programma, op maandag 29 april te zien bij SBS6, aan dat zijn verzameling uit de hand is gelopen. "Verzamelen is mijn passie. Het begon met suikerzakjes, plaatjes, postzegels, enveloppen, muntjes. En nu zijn het poppen van actiehelden."

Henk Krol

Naast de Haagse dartkoning zijn ook actrice Victoria Koblenko (kunstzinnige schoenen), acteur Guido Spek (lp's) en kamerlid Henk Krol (sprookjesboeken) te zien in de reeks van Verzamelkoorts. Van Barneveld trapt het nieuwe seizoen af.

308 Deux Chevaux

Van der Meij gaat ook op bezoek bij onbekende verzamelaars, waar ze soms met open mond van de ene in de andere verbazing terechtkomt. “Dit seizoen zijn de verzamelingen nóg groter. Dat bewijst ook de indrukwekkende verzameling van maar liefst 308 Deux Chevaux, oftewel lelijke eenden. Iedere keer als je denkt alles gezien te hebben, word ik weer verrast."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Eerste draaidag van het jaar! #verzamelkoorts #seizoen3 #meetthecrew #wezijnweerbegonnen 🎉💪

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

Meer over