Remy van Kesteren tweede afvaller Wie Is De Mol?

17 Januari 2016 08:06 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Remy van Kesteren is de tweede Wie Is De Mol?-kandidaat die het veld moest ruimen. De harpist kreeg in de derde aflevering een rood scherm te zien.

Remy's exit was voor iedereen verrassend, hij was voor velen een rustige, stabiliserende factor binnen de groep met een zachte persoonlijkheid.

Harpspel

Dat laatste kon weleens te maken hebben met het feit dat Remy een mini harp had meegenomen op zijn avontuur. Iedere ochtend speelde hij een poosje op het instrument om zijn vingers naar eigen zeggen "warm" te houden. Kamergenoot Klaas van Kruistum werd daarom tijdens de zes dagen dat Van Kesteren in het spel zat gewekt door gepingel en getokkel. Dat vond Klaas absoluut geen probleem, het was volgens hem zelfs de ideale manier om zijn brein scherp te krijgen. Ook de kijkers konden de harpist met krulletjes maar moeilijk weerstaan.

En vlak voordat hij werd uitgeschakeld leek het zelfs nog even dat Remy de Mol was. Twitter ontplofte bijna toen hij een joekel van een hint leek weg te geven. Maar ja... Niets was wat het leek.

Intense ervaring

Toen hij de eerste teleurstelling te boven was, nam Van Kesteren afscheid van de groep. Aan Art Rooijakkers vertrouwde hij later toe dat Wie Is De Mol? voor hem een enorm intense ervaring was. Het spel was nog geen week bezig, toch was er al zoveel gebeurd dat het voelde alsof hij al meer dan een maand weg was. Wel vond Remy het jammer nu niet te weten wie dan wel de mol is. Art kon hem ook niet helpen en sprak de voor de hand liggende woorden: "Nog even geduld".

Lees ook:
Onze Wie is de Mol-thermometer na aflevering 3 

Meer over