Ambities

René Le Blanc gaat voor carrière als musicalster

27 augustus 2021 09:37 | amusement | Door Ingelise De Vries

© Talpa
Goed nieuws voor fans van René Le Blanc: de zanger is binnenkort misschien wel in een musical te zien. Tegen roddelblad Weekend vertelt hij dat hij geen nee zou zeggen als hem een rol wordt aangeboden.

Le Blanc al 'een halve acteur'

De realityster laat aan het weekblad weten dat hij het wel ziet zitten om een rol te vertolken op het podium. "Ze zeggen dat ik een halve acteur ben en ik zing", meldt hij aan het medium. "Als ze me zouden vragen, zou ik dat geweldig vinden."

Het zingen en op een podium gaat hem goed af, of er ook een danser in de ster verborgen zit is nog maar de vraag. "Misschien is dat niet nodig. In een musical zie je vaak mensen gewoon op en neer lopen en een pasje doen. Dan moeten ze het maar aanpassen."

Ingewikkeld schema

De ambitieuze Le Blanc zal wel wat meer uren moeten draaien als hij in een musical wil spelen. Recent liet hij weten zich meer op zijn solocarrière te focussen en daarbij ging ook zijn budget omhoog. Een optreden van Le Blanc kost nu 4000 euro voor een half uur en vraag is er blijkbaar genoeg. "Spelen in een musical moet natuurlijk wel in mijn optreedschema's passen."

Naast dat hij het erg leuk zou vinden, is deze verkapte sollicitatie ook een slimme zet in de carrière van de Ik Geloof In Mij-ster. "Het zou ook mooi staan op mijn cv."

Meer over