Richard Groenendijk maakt eindelijk Jopie Parlevliet Show voor RTL 4

Het heeft even geduurd maar in mei is het zover: Richard Groenendijks typetje Jopie Parlevliet krijgt een eigen show! Elke zaterdagavond ontvangt ze BN'ers.

Richard Groenendijk was meer dan een jaar geleden al bezig met de Jopie Parlevliet Show, maar stelde het programma uit om zich te kunnen voorbereiden op zijn theatertour. Vanaf 30 mei komt het er dan toch van: de Rotterdamse Jopie Parlevliet ontvangt allerlei bekende Nederlanders in haar eigen show!

Jopie Parlevliet Show

In elke aflevering verwelkomt Jopie drie BN'ers. Er is al meteen een hele rits gasten bekend gemaakt: Heleen van Royen, Art Rooijakkers, Isa Hoes, Gers Pardoel, Eva Jinek, Paul de Leeuw, Angela Groothuizen, Jan Kooijman, Nicolette Kluijver en Brigitte Kaandorp komen langs.

Richard Groenendijk

Richard Groenendijk is enthousiast over de Jopie Parlevliet Show: "Ik had zo'n behoefte om iets nieuws te maken met dat positieve zaterdagavond gevoel van vroeger. Met mijn alter ego Jopie, dat al bijna vijftien jaar onderdeel is van mijn theatershows, breng ik op een warme maar ook scherpe manier typisch Rotterdamse humor in de Nederlandse huiskamers."

De Jopie Parlevliet Show is vanaf zaterdag 30 mei om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Reageren