Rik vermoordde Mike In GTST

Het wachten voor de GTST kijkers werd eindelijk beloond: Vier maanden na de spannende cliffhanger ontdekte het publiek wie Mike Brandt vermoordde. Het was goeie ouwe Rik.

Vorig seizoen eindigde schokkend met een personage dat zich tijdens het vrijgezellenfeestje van Rik en Nuran te pletter sprong met een parachute. De kijkers werden eerst in het duister gehouden over wie er te pletter was gevallen, maar al snel werd het raadsel via de social media opgelost: het was Mike.

Mysterie

Inmiddels is duidelijk dat Rike degene was die de touwtjes van de parachute had doorgeknipt. Hij had het voorzien op Aysen, maar vlak voor de sprong werd er van parachute gewisseld. Mike's parachute (nummer 19) werd verwisseld voor nummer 61 en die was bedoeld voor Aysen. Maar wie vermoordde Mike? De redactie van GTST verklapte afgelopen oktober zelf dat de moordenaar deel uitmaakt van de vaste cast:


Politieonderzoek

Ondertussen verrichtte rechercheur Aysen Badar, die dus eigenlijk het slachtoffer had moeten zijn, belangrijk politiewerk. Aysen ontdekte veel belangrijke sporen en ontdekte uiteindelijk dat Rik de Jong de boosdoener was. Aysen beloofde RIk inmiddels dat ze zijn geheim zal houden. Het lijkt er dus voorlopig op dat Rik zijn rechtmatige straf gaat ontlopen.

De sterren van GTST over de ontknoping van het moordmysterie in GTST

Meer over:

Reageren