Rob Geus: "Montage Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS geeft verkeerd beeld"

16 april 2015 16:01 | amusement | Door Televizier

© RTL

Rob Geus is teleurgesteld in de montage van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS, waarin hij de vriendin van Peter Jan Rens een 'vals kreng' noemde.

Rob Geus kan zich compleet niet vinden in de montage van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS. Dat heeft hij laten weten op de Facebook-pagina van Peter Jan Rens. Rob gaf in het RTL 4-programma de ene na de andere sneer over de eetgewoonten van Peter Jans vriendin Virginia en vond haar 'te zwaar'. "Pak jij nou lekker je broodje worst," zei Rob bij de evaluatie tegen Virginia, die hij een 'vals kreng' noemde.

Rob Geus

"Ik ben erg teleurgesteld in de montage," schrijft Rob op Facebook aan Peter Jan Rens. "Jammer, ik heb respect voor je vrouw en heb echt het beste met haar voor. Laat dat duidelijk zijn! Ik maakte me alleen zorgen en door deze montage geef je hier een heel ander beeld van!"

Peter Jan Rens

Peter Jan Rens noemde de uitzending op Facebook 'hilarisch'. De kijkers kozen voor het grootste deel de kant van Peter Jan en Virginia, die zich ergerden aan de opruimdrift van Rob en Suzanne.

Help, Mijn Man Is Klusser!

Vorige week ontstond er ook ophef over de montage van een RTL 4-programma. Karin, die in Help, Mijn Man Is Klusser! klaagde over haar volledig verbouwde keuken, vond dat RTL 4 haar positieve reactie had weggeknipt.

Bekijk hieronder de uitval van Rob Geus in Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS:

Meer over