Tatoeages

Rob lijkt toch echt de Mol te zijn

9 maart 2020 15:48 | amusement | Door Irma Tomas

© AVROTROS
In de loop van dit seizoen Wie is de Mol? deden al heel wat theorieën de ronde. Maar met de finale in zicht lijkt dit er wel eentje die houd snijdt.
Deze theorie heeft betrekking op de vele tatoeages van Rob die op verschillende manieren terugkomen in het programma. En gelukkig was er een Molloot die de verbanden tussen de tattoos en de spelletjes in Wie is de Mol? op een rij zette. Het is een kunststukje. 

Beeld en geluid

De sterkste aanwijzingen lijken te hebben gezeten in aflevering nummer 5, getiteld Beeld en geluid. Daarin moesten de kandidaten op een podium in cirkels opdrachten uitvoeren. In die cirkels stonden op het eerste gezicht wat willekeurige spulletjes die bij nader inzien allemaal zijn terug te vinden op de armen van Rob. Een vogelkooi, 2 zwaluwen, speelkaarten, rode en gele bloemen, 2 hartjes en ga zo maar door. Bovendien lijkt de hele setting, met de lichtgevende cirkels, wel heel erg op een stel ufo's. En daar heeft Rob er ook eentje van op zijn lijf. 

De andere kandidaten

En zo zijn er nog een heleboel meer tatoeages die iets alles met de Mol te maken lijken te hebben. Ook de andere kandidaten zitten allemaal op Rob, dus de kans dat hij het is, lijkt behoorlijk groot. 

Op 14 maart weten we eindelijk wie de Mol van dit jaar is: Rob, Nathan, Miljuschka of Buddy. De finale begint om 20.30 uur op NOP 1

Meer over