Ronnie Flex nieuw jurylid It Takes 2

16 februari 2018 09:51 | amusement | Door Televizier

© VPRO

Ronnie Flex wordt het nieuwe jurylid in de zangcompetitie It Takes 2. Hij zal samen met Gerard Ekdom en Angela Groothuizen de zangkunsten van bekende Nederlanders beoordelen. Hij neemt daarmee de plaats in van zanger Nielson.

In het programma worden negen bekende Nederlanders gecoacht door een professionele zanger of zangeres. De BN’ers zelf zijn meestal niet werkzaam in de muziekwereld, zo verbaasde presentator Jan Versteegh in het eerste seizoen heel Nederland met zijn uitstekende jazzy stemgeluid. Versteegh won het eerste seizoen, gevolgd door vlogger Bibi Breijman in het tweede seizoen.

Ronnie Flex

Ronnie Flex zal nu in het derde seizoen plaatsnemen in de strenge jury. Daar heeft hij erg veel zin in. “Ik breng veel van mijn tijd door in de studio met andere artiesten en denk dat ik daardoor goed een mening kan vormen en de valse nootjes er wel uit kan pikken. Ik ben altijd positief ingesteld en dat motiveert me ook om het beste uit mensen te halen.” Ook is hij erg benieuwd naar het verborgen zangtalent van de BN’ers. “Ik kijk ernaar uit om mij als jurylid in It Takes 2 te laten verrassen”.

It Takes 2

De rapper won deze week zelf twee prijzen voor zijn muziek bij de Edison Pop 2018. Zijn album Rémi won een award in de categorieën Hiphop en Album. De eerste aflevering van It Takes 2 met Ronnie Flex is 24 maart om 20.00 uur te zien op RTL4.

Lees ook: Kijkers niet blij met finalisten It Takes 2.

Meer over