Rop Verheijen zesde afvaller Wie Is De Mol?

14 Februari 2016 08:08 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Rop Verheijen is de zesde Wie Is De Mol?-kandidaat die het veld moet ruimen. De acteur kreeg in de zevende aflevering een rood scherm te zien. 

Zijn uitschakeling kwam voor velen als een grote verrassing. en verrassing. Vlak voor de test had hij zelfs nog een joker gekregen van Annemieke Schollaardt. Maar omdat Klaas van Kruistum tijdens de test z'n pasgewonnen Zwarte Vrijstelling inzette, vervielen alle jokers en vrijstellingen.

Rop versus Taeke

Hierdoor hing alles af van hoe goed (of slecht) iedereen de test had gemaakt. Rop en Taeke bleken dezelfde score te hebben. Volgens de reglementen moest degene die het langst over de test gedaan had het veld ruimen en dat bleek Rop te zijn. Met een verbeten gezicht liet hij het nieuws tot zich doordringen.

"Hele impact"

Aan Art Rooijakkers vertelde hij later er behoorlijk van te balen dat 'ie uiteindelijk puur op tijd er uit vloog: "Zo klote. Het zijn maar 2 weken, maar je hecht je zo aan iedereen en alle mensen. Het heeft een hele impact op me gehad. Ik was wel klaar voor de finale, overmoedig misschien maar ik had er zin in. Ik denk dat ze thuis heel trots op me zijn." Art gaf Rop helemaal gelijk.

Wie ís de Mol?

Met het vertrek van Rop zitten er nog drie kandidaten en één Mol in het spel. Volgende week valt de laatste speler af en dan is het alweer tijd voor de finale. Op Twitter deelden molloten hun verwarring. Naast Klaas was de altijd wat onhandig ogende Verheijen hoofdverdachte. 

En anderen weten het juist helemaal zeker nu...


Lees ook:

Onze Wie is de Mol-thermometer na aflevering 7 

Meer over