In coronatijd

Roué Verveer komt met show in Surinaams

21 Juni 2020 12:59 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© ANP Kippa
Cabaretier Roué Verveer heeft een creatief idee om toch te kunnen optreden tijdens de coronacrisis. Bovendien steunt hij er een goed doel mee.

"Wij kunnen deze zomer niet op vakantie naar Suriname en ik kan mijn shows niet doen in het theater", zo zegt de komiek in zijn Instagrampost. Daarom gaat Verveer optreden voor maximaal dertig man in een klein zaaltje. De hele show is Surinaams gesproken.

Goed doel

"Kom lachen om alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen maanden en steun hiermee ook het goede doel. Ik doneer een deel van mijn opbrengst aan de Gofundme campagne Deel met Suriname.", zo schrijft Verveer verder. De campagne is gericht op het steunen van mensen in Suriname die hard zijn getroffen door de coronacrisis.

De show van de cabaretier heet COVID-A-TORI en is in juli en augustus te zien in Almere en Amsterdam. Tickets zijn hier te koop.

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Attentie‼️Attentie‼️ A San ow bossss baka🇸🇷 Ik kom in deze bijzondere Corona tijd met een Surinaams gesproken stand-up comedy special genaamd “Covid-A-Tori”🇸🇷. Wij kunnen deze zomer niet op vakantie naar Suriname en ik kan mijn shows niet doen in het theater. Dat is ongebruikelijk. En ongebruikelijke situaties vragen om creatieve oplossingen! “Covid-A-Tori” is dit keer geen show in de theaters, maar op kleine, intieme locaties waar ruimte is voor 30 mensen‼️ Kom lachen om alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen maanden en steun hiermee ook het goede doel. Ik doneer een deel van mijn opbrengst aan de Gofundme campagne 'Deel met Suriname'. Deze campagne is erop gericht om arme mensen in Suriname die hard zijn getroffen door de Corona crisis te helpen. Toomler heeft laten weten dit initiatief te steunen en zal de volledige winst van de shows doneren. Met een sociale media oproep heeft Roué tot nu toe al €45.000 opgehaald. De shows waar nu kaarten voor kunnen worden gekocht: 3 juli – De Zaalon, Almere (19:30) 3 juli – De Zaalon, Almere (22:30) 19 juli – Toomler, Amsterdam 26 juli – Toomler, Amsterdam 2 aug – Toomler, Amsterdam Tickets zijn verkrijgbaar via www.roueverveer.nl

Een bericht gedeeld door Roue Verveer (@roueverveer) op

Meer over