RTL 4 wisselt Echt Waar?! en Goor Draait Door last minute om

18 April 2015 15:32 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

RTL 4 heeft op het laatste moment besloten om de zaterdagavond om te gooien. Na Weet Ik Veel is eerst Goor Draait Door te zien, daarna pas start Echt Waar?!.

Om 20.00 uur begint een nieuw seizoen van Weet Ik Veel op RTL 4. Oorspronkelijk zou daarna om 21.45 uur Echt Waar?! van start gaan, gevolgd door Goor Draait Door om 22.40 uur. Daar komt nu verandering in:


Goor Draait Door

Na Weet Ik Veel zendt RTL 4 nu dus de laatste aflevering van Goor Draait Door uit, waarin Jan Versteegh, John van den Heuvel en Nielson te gast zijn. Pas na de Gordon-show begint dan het nieuwe seizoen van Echt Waar?!. Anders dan presentator Jamai tweet, meldt RTL 4 dat de improvisatieshow om 22.42 uur begint:


Last minute

De verandering in de programmering lijkt op het allerlaatste moment te zijn besloten. Al de hele week wordt volop reclame gemaakt voor het nieuwe seizoen van Echt Waar?! en steeds werd het tijdstip van 21.45 uur aangekondigd:


Hotter Than My Daughter

Vanaf volgende week komt Echt Waar?! wel gewoon om 21.45 uur, direct na Weet Ik VeelGoor Draait Door is dan afgelopen en RTL 4 kiest ervoor om op de late zaterdagavond herhalingen van Hotter Than My Daughter op de buis te brengen.

Lees ook:
Een interview met Jamai over Echt Waar?!

Meer over