Voor Videoland

RTL blaast Take Me Out nieuw leven in

22 juni 2021 08:46 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 5
RTL brengt Take me out terug op de buis als een Videoland-exclusive. Ditmaal mogen de moeders van de vrijgezellen actief meebeslissen bij het zoeken naar de ware.

In een tijd dat datingprogramma's op televisie onwaarschijnlijk populair zijn, stoft RTL haar oude succesformule Take me out af, zij het met een twist. 

Moeders wil is wet

In het verleden vocht een groep single vrouwen om één vrijgezelle man die hen werd gepresenteerd. De vrouwen waren snel, duidelijk en harteloos als ze de kerel niets vonden, maar in de nieuwe versie heeft hun moeder er ook wat over te zeggen. Tijdens meerdere spelrondes keuren zij het vlees wat hun dochter mogelijk in de kuip krijgt. 

Eddy Zoey

Take me out was van 2009 tot en met 2013 te zien bij RTL 5. De eerste jaren zweepte Eddy Zoey de mensenmassa op met de gevleugelde kreet "wie wil er een nieuwe mannn?" als de volgende kandidaat voor de leeuwen werd geworpen. Jan Kooijman volgde Zoey op. Wie de nieuwe versie van de datingshow gaat presenteren is nog niet bekend.

Opgeven voor Take me out kan, mits je vrouw en tussen de 18 en circa 35 bent, via deze link

Britt Dekker

De bekendste deelneemster van Take me Out was natuurlijk Britt Dekker, die dankzij het programma wereldberoemd werd in Nederland o.a. dankzij deze legendarische binnenkomer. 

Meer over