RTL 5 geeft kijkje in het modellenleven van Parijs

26 juli 2017 16:47 | amusement | Door Televizier

© RTL

De modellenwereld is hard, zeker in modestad Parijs. In het nieuwe RTL5-programma Models in Paris: het echte leven proberen zes modellen hun droom waar te maken: doorbreken in de hoofdstad van Frankrijk. 

Models In Paris: Het Echte Leven volgt de zes modellen met veel én weinig ervaring in de hoofdstad van Frankrijk op weg naar een mogelijk succes. Ze lopen vol goede moed tientallen castingbureaus af, ook als ze al voor de zoveelste keer zijn afgewezen. 

YouTube 

Het nieuwe programma verschijnt pas op 4 september op tv, maar kijkers kunnen vanaf 2 september alvast de voorbereidingen van de dames volgen via het YouTube-kanaal Concentrate Velvet. Elke week verschijnt er ook exclusief beeldmateriaal. 

Holland's Next Top Model 

Onder het mom van 'Models on Monday' heeft RTL5 de maandagavond ook gereserveerd voor Holland's next top model. Het programma verwelkomt in alweer het tiende HNTM-seizoen niet alleen een nieuwe presentatrice, maar ook een nieuwe jury. Deze laatste bestaat dit jaar uit Anna Nooshin, Kim Feenstra, fotograaf Nigel Barker en modeontwerper JeanPaul Paula. Anna Nooshin neemt ook de presentatie voor haar rekening. 

Lees ook: Anouk Smulders en Fred van Leer stoppen met Holland’s next top model.

Models in Paris: het echte leven is vanaf 4 september om 21.30 uur te zien bij RTL5. Daarvoor begint Holland's next top model, om 20.30 uur. 

Meer over