Annemarie de Klunder

RTL Boulevard ruilt royaltykenner Justine Marcella definitief in

8 december 2021 19:03 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Justine Marcella is uit de gratie bij RTL Boulevard. Lange tijd gold de hoofdredactrice van Vorsten als vaste royaltydeskundige, maar ze is geruisloos verdwenen.

Op haar Instagram bevestigt Marcella dat ze niet meer aan de desk van het RTL-programma zal verschijnen.

Annemarie & Marc

Volgens Marcella heeft RTL Boulevard gekozen voor twee vaste koninghuisdeskundigen: Marc van der Linden, die al sinds de start aan het programma is verbonden, en Annemarie de Klunder (foto), voorheen vooral actief als royaltyverslaggever voor RTL Nieuws

Corona

Saillant detail: Justine werd vorig jaar juist aangetrokken om het gemis van Marc van der Linden op te vangen. Hij belandde afgelopen zomer na een val in huis in coma. Al snel werd ze, in coronatijd, een vaste waarde aan de desk. De makers verklaarden dat ze geen vervanger was maar een aanvulling op het royalty team. Als zodanig duidde ze meerdere malen per week al het nieuws rond de gekroonde hoofden.

'Niet meer nodig'

De samenwerking blijkt nu echter van korte duur. Ze is eerder dit jaar met stille trom vertrokken. Tegenover het AD vertelt Marcella dat ze te horen kreeg 'niet meer nodig' te zijn. Volgens Marcella ging dit in goed overleg en ze houdt de moed erin: "Dit is hoe tv werkt. Waar één deur sluit, gaan er gelukkig ook vijf open."

Meer over