Zingen maar!

RTL gunt Secret Duets een derde seizoen

23 maart 2023 09:47 | amusement | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Jamai Loman mag zich opmaken voor wat nieuwe muzikale duetten met een muur ertussen. RTL gunt het door hem gepresenteerde programma Secret Duets namelijk een derde seizoen. 

Pak je agenda er alvast bij: Secret Duets is vanaf donderdag 27 april weer wekelijks te zien. 

Lees ook: De TV van gisteren: Kijkers raden weer volop mee met Secret Duets 

Secret Duets

Kun je een bekend gezicht uit de Nederlandse showbizz herkennen aan enkel zijn of haar stem? Dat is de vraag in het muzikale programma Secret Duets, dat nu al twee seizoenen te zien is op RTL. In elke aflevering zingen vier wisselende panelleden een duet met een artiest waarmee zij een connectie hebben. Zij kunnen deze persoon echter niet zien, omdat deze aan de andere kant van een wand staat. Aan de hand van wat cryptische hints en de stem zelf moeten ze dus raden wie deze 'secret singer' is.

Derde seizoen

Het is overigens niet heel verwonderlijk dat RTL het muzikale programma een derde seizoen gunt. De kijkcijfers van seizoen één en twee waren niet slecht. Het eerste seizoen scoorde gemiddeld zo'n 1 miljoen kijkers per aflevering. Afgelopen reeks was dat minder: toen tikte het programma wekelijks gemiddeld zo'n 600.000 tot 700.000 kijkers aan. Het is voor de makers wel te hopen dat ze dit volhouden.

Secret Duets is vanaf donderdag 27 april negen weken lang om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over