Tijd voor... herhalingen

RTL onthult: dit programma vervangt Renze in augustus

28 juli 2022 13:24 | amusement | Door Judith Regeling

© Samuel van Leeuwen
Na vier weken komt er aanstaande vrijdag alweer een einde aan het eerste seizoen van Renze. Alleen wat komt er eigenlijk voor hem in de plaats? RTL heeft dat nu onthuld aan de hand van hun programmering

Hint: het zijn herhalingen van een populair programma dat normaal enkel op de maandag te zien is.

Renze en Humberto

In eerste instantie was het de bedoeling dat de talkshows van RTL de hele zomer te zien waren. Zo zou Humberto Tan van maandag 13 juni t/m eind juli te zien zijn om vervolgens in augustus het stokje over te geven aan 'nieuwkomer' Renze. Maar door een vervroegde wisseling van de wacht, zit het avontuur van die laatste er nu al op. 

Kopen Zonder Kijken

Het gevolg voor RTL is dat er dus nu een gat zit tussen de stop van Renze en het begin van Eva Jinek. Daarom wordt die vanaf komende maandag opgevuld door herhalingen van Kopen Zonder Kijken (op maandag t/m donderdag). Met maandag de eerste aflevering van het derde seizoen, waarin Maarten en Kaat hun kleine appartementje in het centrum van Rotterdam hopen te verruilen voor een rustigere woning in Breda.

Secret Duets

Op vrijdagavond ziet de programmering er weer net even anders uit: dan wordt het tijdslot van Renze gebruikt voor herhalingen van Secret Duets. Uiteraard te zien na succesformules Ik Weet Er Alles Van en B&B Vol Liefde.

De herhalingen van Kopen Zonder Kijken zijn vanaf 1 augustus van maandag t/m donderdag om 21:45 uur te zien op RTL4.

Meer over