RTL-programma Bonje met de Buren verhuist naar SBS 6

4 december 2013 13:30 | amusement | Door Televizier

De ruziënde buren RTL 4 verhuizen het komende voorjaar naar SBS 6.  Na vier seizoenen vervangen Jochem van Gelder en Patty Brard John Williams en Natasja Froger als presentatieduo.

RTL 4 laat weten dat de overgang in goed overleg is verlopen. De zender vindt dat het tijd is voor vernieuwing en neemt daarom afscheid van het programma.

John en Natasha

Sinds 2010 losten John Williams en Natasja Froger grote burenruzies op. Dit was niet altijd gemakkelijk, vertelde Natasja onlangs nog in de Sp!ts. “Wat  we nu doen, is best wel hele zware kost. Dat is prima en dat kunnen we heel goed aan. Maar het is wel zwaar”, aldus de presentatrice.

Samenwerking

Patty en Jochem kunnen hun borst dus wel natmaken. Het duo zal ontzettend goed moeten samenwerken om de burenproblemen op te lossen. John en Natasha vergeleken hun samenwerking weleens met een soort huwelijk, soms ook met wederzijds onbegrip. ''We zijn echt twee aparte werelden. Die zijn in het begin flink geclasht, maar juist daardoor ben ik haar zo gaan appreciëren'', aldus John over Natasja.

Meer over