RTL wil nieuwe Geer en Goor-serie in de jeugdzorg

Geer en Goor zitten niet verlegen om werk. Als het aan Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL4, ligt krijgt Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken een vervolg.

Donderdagavond werd de eerste aflevering van Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken uitgezonden. Met bijna twee miljoen kijkers is het programma een hit. Dat is ook Erland Galjaard niet ontgaan: “Ik had wel gedacht dat het hoog zou scoren, maar zo hoog had ik niet durven voorspellen. Een mooie dag", vertelt hij in RTL Boulevard.

Niet zo slim

Erland had gelijk een leuke verrassing voor Gerard Joling en Gordon, die in de studio van RTL Boulevard aanwezig waren. Hij liet weten dat de kans op een vervolg "vrij groot" is. “Dat is niet zo slim om dat nu al te zeggen qua onderhandelingen met die twee mannen, maar ik denk dat ze het voor vrij weinig wel weer doen”, grapt Erland.

Jeugdzorg

Samen met John de Mol heeft Erland Galjaard al een leuk idee voor een nieuw format liggen: "Ik moet eerlijk zeggen dat ik vooraf al besproken had met John, dat het me goed leek om dit nog een keer te doen met ze en dan wellicht in de jeugdzorg."

Eén geruststelling voor Geer en Goor, als het aan Erland ligt hoeven de mannen wat hem betreft niet weer van het minimum te leven. "Ze moeten gewoon jongeren helpen", besluit hij.

18+

Gerard en Gordon reageerden nog vrij tam op het voorstel. Gordon grapte gelijk dat de jongeren dan in ieder geval wel 18+ moesten zijn...

Meer over:

Reageren