RTL zoekt kandidaten voor hulpprogramma's Verminkt en Gênante Tanden

RTL blijft zich inzetten voor mensen die worstelen met hun uiterlijk. De zender zoekt deelnemers voor in de nieuwe programma's Gênante tanden en Verminkt.

De twee shows sluiten naadloos aan op het soort hulptelevisie dat RTL 4 de laatste jaren populair gemaakt heeft.

Verminkt

Voor Verminkt is RTL op zoek naar mensen die het slachtoffer zijn geworden van mislukte plastische chirurgie. Vaak heeft het meer dan vervelende en blijvende gevolgen voor de patiënten die onder het mes gingen om juist mooier te worden. Door zaken als verkeerde fillers of onervaren artsen kan een eenvoudige cosmetische ingreep leiden tot levenslange verminking.

Gênante Tanden

De titel van het andere programma vertelt feitelijk al alles over de gevraagde kandidaten. Veel mensen laten hun gebit versloffen, hetzij wegens angst voor de tandarts of omdat ze zich de vaak prijzige ingrepen niet kunnen veroorloven. Het gevolg: verkleurde tanden, afgebroken stompjes of een mond vol gaten. RTL wil de ergste gevallen graag op televisie helpen.

Opgeven voor Gênante Tanden kan via deze link
Opgeven voor Verminkt kan via deze link

Update 1 juni 2016

Op dit moment wordt het eerste seizoen van Gênante tanden uitgezonden bij RTL 4. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Kandidaten kunnen zich nog wel aanmelden voor Verminkt.

Reageren