Ruud & Olcay

Ruud de Wild en Olcay Gulsen krijgen eigen tv-programma

23 maart 2023 16:00 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn in het echt een stel en straks ook op televisie. Vanaf 26 april krijgen de twee een eigen programma op PowNed dat simpelweg Ruud & Olcay is getiteld.

Wat het programma gaat inhouden is nog niet bekend. Kijkcijferexpert Tina Nijkamp denkt dat het wellicht om een docusoap gaat. Beiden hebben immers een redelijk interessant leven. Ruud is behalve dj op Radio 2 ook kunstenaar en Olcay heeft een eigen beautymerk. Het tv-programma zou ook de reden zijn dat Ruud de Wild recentelijk van KRO-NCRV overstapte naar Powned. 

Ruud en Olcay samen op tv

Het is niet de eerste keer dat de twee samen op televisie te zien zijn. Olcay was prominent aanwezig in Diagnose de Wild, de documentaire die werd gemaakt over Ruud de Wild en zijn  darmkanker, ze deden mee aan Jachtseizoen en de twee waren recentelijk samen in Turkije om te kijken hoe het daar na de aardbeving ging. Ze kwamen erover vertellen bij Op1.  

Volgens Tina wordt Ruud & Olcay straks uitgezonden op NPO 3, maar voorlopig staat het programma in het NPO 1-schema om 21.25 uur. 

Meer over