Ruud Feltkamp gaat Reinout Oerlemans achterna

Ruud Feltkamp is van jongs af aan al een succesvol acteur. Toch heeft hij nog meer ambities dan enkel in GTST spelen: hij wil Reinout Oerlemans achterna.

Net als Ruud begon Reinout Oerlemans zijn carrière ook bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Het duurde even totdat Reinout zijn Arnie-imago van zich had afgeschut, maar nu is hij een succesvol televisieproducent en presentator. Dat ziet Ruud ook wel zitten.

Feltkamp als producent

Aan RTL Boulevard laat de soapie weten dat hij graag wil produceren en presenteren: "Ik wil produceren om daar heel veel van te leren. En presenteren, omdat ik het gewoon leuk vind." Inmiddels is de 23-jarige acteur druk bezig met het bedenken van tv-formats.

Bescheiden Ruud

Toch blijft Ruud Feltkamp heel bescheiden over zijn grote droom: "Reinout Oerlemans is natuurlijk een voorbeeld. Je kan uiteindelijk gaan produceren als je GTST hebt gedaan, maar zo'n groot bedrijf starten… Ik ga er niet vanuit dat het me ooit gaat lukken, maar je kan wel die richting opgaan."

Al deze ambitieuze carrièreplannen zouden toch niet betekenen dat zijn alter ego Noud Alberts de zomercliff van de soap niet heeft overleefd?

Vriendin Michele

Deze zomer is Ruud ook actief als dj in verschillende discotheken. Naar eigen zeggen dwalen er dan altijd groepen 16-jarige meiden om hem heen. Aan RTL Boulevard laat hij weten dat dat hem niets doet: hij heeft alleen maar oog voor zijn vijf jaar jongere vriendin Michelle.

Reageren