Ruud Feltkamp stopt tijdelijk met GTST

Ruud Feltkamp last een sabbatical in. Na acht jaar GTST wil hij even pauze, dus verlaat zijn personage Noud Alberts Meerdijk voor een tijdje.

Ruud Feltkamp verlaat GTST vrijdagavond voor een tijdje: hij neemt een sabbatical om uit te rusten, meldt RTL Boulevard. Dat duurt 'niet zomaar een weekje, niet zomaar een maand, maar echt een hele tijd', aldus Albert Verlinde.

Rudi Feral

Wanneer Ruud weer terugkeert in GTST is nog niet bekend, maar dát hij terugkeert staat vast. In zijn sabbatical zal de acteur alleen wat dj-klussen doen. Vorig jaar kwam zijn debuutsingle Listen uit. Als Ruud achter de draaitafel staat, gaat hij door het leven als dj Rudi Feral.

Noud Alberts

Het tijdelijke vertrek van Ruud wordt in de soap handig opgelost: zijn personage Noud Alberts gaat naar Scandinavië om los te komen van Nina. Ruud speelt al acht jaar lang de rol van Noud Alberts.

Weet Ik Veel

De fans van Ruud hoeven hem niet meteen helemaal te missen als hij vrijdagavond Meerdijk uitwandelt. Op zaterdag 9 mei doet de acteur mee aan de RTL 4-quiz Weet Ik Veel en een week later duikt hij weer op zaterdagavond op in Echt Waar?!.

Lees ook:
Nouds oudoom Jef Alberts vertrekt binnenkort definitief uit GTST.

Reageren