Backstage

S10 verrast fan Lindsay tijdens auditie Holland's Got Talent

13 oktober 2023 23:05 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Bij de audities van Holland's Got Talent maakte Lindsay vrijdagavond haar opwachting. De elfjarige meid had als fan van S10 het nummer De Diepte ingestudeerd om op te voeren. Maar voordat ze het podium opstapte, kreeg ze een verrassing die ze haar leven lang niet meer zal vergeten.

Lindsay wordt naarmate het gesprek met presentatoren Jamai Loman en Buddy Vedder vordert gevraagd om af te tellen. Nadat het presentatieduo het goudkleurige gordijn omlaag trekken, staat daar niemand minder dan de 22-jarige zangeres, die Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival.

Spannend

Als Lindsay oog in oog staat met haar idool, staat ze perplex en versnelt haar adem. "Vind je het spannend?", vraagt Stien den Hollander, zoals de zangeres eigenlijk heet, aan het muzikale talentje. "Het is ook wel een beetje spannend. Maar ik denk dat jij het heel goed gaat doen."

Hoogtepunt

Voor en tijdens het optreden van Lindsay bij Holland's Got Talent staat S10 haar ook bij in de coulissen. Het meisje kan haar enthousiasme niet voor zich houden en stelt de jury op de hoogte van de aanwezigheid van S10, waarna ze De Diepte opvoert. Na afloop spreken Lindsay en S10 elkaar nog backstage. "Echt een hoogtepunt van mijn leven dat ik jou mocht ontmoeten."

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en via Videoland. 

Meer over